Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Lintbells YuMove Active Dog - овкусени таблетки за изграждане на здрави стави и кости с екстракт от зеленоуста мида за куче

Lintbells YuMove Active Dog - овкусени таблетки за изграждане на здрави стави и кости с екстракт от зеленоуста мида за куче

Марка:Lintbells
Код на продукта:0008
Наличност:В наличност
Цена: 49,86лв

Възможни варианти

* Размер:

Кол-во:  

Съставки: 

 • Хондроитин
 • Хиалуронова киселина
 • Витамин C
 • Глюкозамин
 • Манган
 • Витамин E
 • Зеленоуста мида
 • N-acetyl-D-Глюкозамин

YuMOVE Active Dog е висококачествена натурална добавка за стави за кучета. Тя поддържа активните и растящи стави. Идеална е за подрастващи и спортни кучета. С включени допълнителни антиоксиданти и подсилена формула, благодарение на екстракта от зеленоуста мида VitaEaseTM, тази уникална висококачествена добавка осигурява възстановяване след упражнение и помага на растящите и спортуващи кучета да бъдат във върхова форма, каквото и да е предизвикателството.

 • Подпомага развитието на ставите.
 • Поддържа активните стави.
 • Подобрява подвижността.
 • Помага за възстановяване след упражнения.
 • Подходящ за периоди на растеж и активна възраст.

Инструкции за даване

                                                                                За колко дни стига опаковката от:

Размер на кучето  Дневен прием 60 табл. 240 табл.
Малки породи
(до 15 кг)
1 таблетка 60 240
Средни породи
(16-30 кг)
2 таблетки 30 120
Едри породи
(31-45 кг)
3 таблетки 20 80
Много едри породи
(над 45 кг)
4 таблетки 15 60

Започнете с двойна доза

Ако Вашето куче не е приемало добавка с Глюкозамин до сега, вероятно е неговите естествени резерви да са намалели. Така че, когато започнете да давате YuMOVE Dog, удвоете препоръчителната доза през първите 4 до 6 седмици.  Този „зареждащ“ период ще поднови загубените резерви и ще му върне отново подвижността и комфорта.

Разпределете таблетките

Ако кучето Ви приема повече от 1 таблетка YuMOVE Dog на ден, ние Ви препоръчваме да разпределите даването на таблетките през целия ден.

Как YuMOVE Active Dog поддържа ставите на кучето?

YuMOVE Active Dog съдържа най-висококачествените активни съставки, включително специалния екстракт от зеленоуста мида VitaEase™ и Глюкозамин за кучета. Той е безопасен и натурален, също така е вкусен (за лесно приложение) и действа по три начина.

 ПОДПОМАГА РАЗВИТИЕТО НА СТАВИТЕ

Глюкозамин, N-acetyl-D-глюкозамин и манган във високи нива поддържат както естественото попълване на ставната тъканна растящите и активни кучета, така и хрущяла и сухожилията.

ПОДДЪРЖА АКТИВНИТЕ СТАВИ

Екстрактът от зеленоуста мида VitaEase™ е една от ключовите съставки в гамата YuMOVE. Той се добива в специално избрани кристалночисти води на Нова Зеландия. Благодарение на специфичните си условия на растеж и уникалния вакуумен екстракт на зеленоустата мида YuMOVE Dog осигурява по-високи нива на Омега 3, EFA’s и 4 пъти по-висока концентрация от стандартните версии.

ПОДОБРЯВА ПОДВИЖНОСТТА

YuMOVE Active Dog съдържа уникален вид Хиалуронова киселина, която доказано достига до ставите в рамките на 2 часа след консумация, като подпомага подвижността и абсорбира натиска при движение.

Витамините C и E са антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и помагат за поддържане на подвижността на ставите.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърСходни артикули (9)