Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Lintbells YuMega Showdog - комбинация от есенциални масла, лецитин и лутеин за здрава кожа и козина и подобряване на зрението за куче

Lintbells YuMega Showdog - комбинация от есенциални масла, лецитин и лутеин за здрава кожа и козина и подобряване на зрението за куче

Марка:Lintbells
Код на продукта:0003
Наличност:На поръчка
Цена: 71,94лв
Кол-во:  

Съставки:

  • Златен лен
  • Лецитин
  • Лутеин
  • Сьомгово масло
  • Пореч
  • Витамин E

YuMEGA Show Dog е уникално съчетание от най-добрите Омега 3 и 6 масла, комбинирано с Лутеин, Лицетин и натурален Витамин Е за подобряване на кожата, козината и зрението на кучетата. Ефектът е забележим най-малко след 3-6 седмици.

  • Допринася за прекрасно изглеждаща козина
  • Подобрява здравето и състоянието на кожата
  • Подобрява зрението
  • Препоръчан от развъдници и ветеринарни лекари.
Инструкции за даване
Размер на кучето Дневен прием За колко дни стига опаковката (500 мл)
Дребни породи
( до 10 кг )
2.5 мл 200
Средни породи
( 11 – 20 кг )
5 – 7.5 мл 100 – 67
Едри породи
( 21 – 30 кг )
7.5 мл – 10 мл 67 – 50
Много едри породи
( над 30 кг )
10 – 15 мл 50 – 33

Тъй като маслото YuMEGA Show Dog е направено от свежи, натурални Омега 3 и 6 есенциални масла, то има приятен аромат и е естествено вкусно. Просто измерете препоръчаното количество на база на теглото на кучето и го смесете с храната му.

Използвате YuMEGA Show Dog за първи път?

Важно е да дадете време на кучето да свикне с новостите, които добавяте в ежедневното му хранене. Започнете да прилагате половината от препоръчителната дневна дажба през първата седмица, преди да преминете към цялото количество.

Как YuMEGA Show Dog помага да поддържате кучето си в прекрасно състояние?

Накратко, YuMEGA Show Dog осигурява специални хранителни вещества, които подобряват състоянието на козината и помагат на кучето Ви да се представи по най-добрия начин.

СПОМАГА ЗА ПО-БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОЗИНАТА

YuMEGA Show Dog включва Лецитин, който спомага за растежа и доброто състояние на козината. Лецитинът е богат източник на фосфолипиди – жизненоважен компонент за козината. Също така той включва 50% повече GLA от стандартното масло YuMEGA Dog. Тази основна хранителна съставка помага да се осигури сила и поддръжка на космените фоликули и по този начин осигурява здравословна основа за обилен растеж.

ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО И СЪСТОЯНИЕТО НА КОЗИНАТА

Кожата на Вашето куче постоянно се подновява. Въпреки това, ако този процес не работи добре, Вие ще забележите признаци на влошено здраве на кожата (например люспене и сухота). Нашата уникална комбинация на Омега 6 – добита от естествен източник от Пореч поддържа и подхранва кожата на кучето, като помага за процеса на естествено възобновяване.

ПОДДЪРЖА ЗДРАВЕТО НА ОЧИТЕ

YuMEGA Show Dog съдържа Омега 3 DHA и Лутеин, които осигуряват ключови хранителни вещества за поддържане на очите здрави.

 

→Как YuMEGA Show Dog действа в комбинация с YuMEGA Boost

Можете да използвате маслото YuMEGA Show Dog в комбинация с YuMEGA Boost. Погледнете таблицата по -долу и вижте как тези висококачествени добавки действат в комбинация за подобряване на естествената красота на козината на Вашето куче. Те ще му осигурят прекрасна козина и ще подобрят състоянието на кожата и ноктите.

  YuMEGA Show Dog YuMEGA Boost
Козина Подобрява състоянието и красотата; насърчава растежа. Насърчава  бързия растеж на козината и възстановяването ú.
Кожа Подхранва, омекотява и прави кожата по-еластична. Подобрява състоянието на кожата и я поддържа здрава.
Очи Осигурява жизненоважни хранителни вещества, които поддържат здравето на очите.
Нокти Поддържат растежа и здравината на ноктите.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърСходни артикули (8)