Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Lintbells YuMega Itchy Dog - комбинация от есенциални масла за спиране на сърбеж за куче

Lintbells YuMega Itchy Dog - комбинация от есенциални масла за спиране на сърбеж за куче

Марка:Lintbells
Код на продукта:0000
Наличност:На поръчка
Цена: 44,50лв
Кол-во:  

Състав:

  • Рибено масло
  • Златен лен
  • Сьомгово масло
  • Масло от пореч
  • Витамин E

YuMEGA Itchy Dog е висококачествена добавка за кожа и козина за кучета – склонни към сърбеж. Маслото съдържа най-добрите натурални съставки. Ще забележите разликата в период от 3 до 6 седмици.  Правилната комбинация на Омега 3 и 6 масла, може наистина да помогне на кучета със сърбеж. Студено пресованото масло се препоръчва от ветеринарни лекари за успокоение на пристъпите на сърбежи и чувствителната кожа на кучетата.

  • Успокоява чувствителната кожа.
  • Намалява сърбежа и чесането.
  • Поддържа здравето на кожата.
Инструкции за даване
Размер на кучето Дневен прием За колко дни стига опаковката (250 мл)
Дребни породи
(до 10 кг )
2.5 мл 100
Средни породи
(11-20 кг)
5 – 7.5 мл 34 – 50
Едри породи
(21-30 кг)
7.5 – 10 мл 25 – 34
Много едри породи
(над 30 кг)
10 – 15 мл

17 – 25

 

 

 

 

 

 

 

 

YuMEGA Itchy Dog е естествено вкусен – смесвайте с мерителната чашка следните количества с дневната дажба храна. Не превишавайте дневните препоръки.

Използвате YuMEGA Itchy Dog за първи път?

Важно е да дадете време на кучето да свикне с новостите, които въвеждате в храната му. Опитайте да давате половината от препоръчителната дневна дажба през първата седмица, преди да преминете към цялото количество.

Как YuMEGA Itchy Dog успокоява чувствителната кожа?

Точно както хората, така и  кучетата с чувствителна кожа са по-склонни да реагират на фактори като полени, треви, бълхи и акари. Свързвайки се с тези „причинители на сърбеж“, това може да доведе до драскане и гризане. Ако това продължи за дълго, кожата може да се увреди и да се стигне дори до загуба на козина – което кара животното да се чувства дискомфортно и уврежда козината му.

YuMEGA Itchy Dog е с включени есенциални Омега 3 и 6 масла, които помагат на кучето да се справи с тези „причинители“, да спре да се чеше и да се почувства по – комфортно.

СПИРА ПОРИВА НА СЪРБЕЖ

Всяко куче има различен праг, когато става дума за нуждата да се почеше. След като веднъж се достигне този праг, е много трудно да го накарате да спре. Допълнителния екстракт GLA от пореч помага да се успокои желанието за чесане, което увеличава този праг, помага на кучето си да намали желанието си за чесане и гризане на кожата.

УСПОКОЯВА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА

Обогатен с по-високи нива на Омега 3, студено пресованото сьомгово масло помага за успокояване на чувствителната кожа.

ПОДХРАНВА КОЖАТА ОТВЪТРЕ

YuMEGA Itchy Dog е богат на Омега 6, който е ключов компонент на кожната бариерна функция. Тя защитава кожата от дразнители, подхранва я и я прави по-мека. Междувременно, добавеният натурален Витамин E от растителен източник поддържа естествените ú защитни сили.

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър