Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Lintbells YuMega Dog - комбинация от есенциални масла за здрава кожа и козина за куче

Lintbells YuMega Dog - комбинация от есенциални масла за здрава кожа и козина за куче

Марка:Lintbells
Код на продукта:0001
Наличност:На поръчка
Цена: 36,22лв

Възможни варианти

* Размер:

Кол-во:  

Съставки: 

  • Златен лен
  • Пореч
  • Витамин E

YuMEGA Dog е висококачествена добавка за кожа и козина, която съдържа натурални есенциални Омега 3 и 6 масла. Доказаната формула намалява линеенето, подхранва сухата кожа и поддържа състоянието на козината. Ще забележите разликата в период от 3 до 6 седмици.

  • Подсилва растежа на козината
  • Възстановява сухата кожа
  • Намалява падането на козината
  • Препоръчан от развъдници и ветеринарни лекари
  • Забележителна разлика от 3 до 6 седмици
Препоръчителен дневен прием
Размер на кучето Дневен прием За колко дни стига опаковката

от 250 мл.

от 500 мл.
Дребни породи
(до 10 кг)
2.5 мл 100 200
Средни породи
(11-20 кг)
5 – 7.5 мл 34 – 50 67 – 100
Едри породи
(21-30 кг)
7.5 – 10 мл 25 – 34 50 – 67
Много едри породи
(над 30 кг)
10 – 15 мл 17 – 25 34 – 50

Използвате YuMEGA за първи път?

Важно е да дадете време на Вашето куче да свикне с новостите, които въвеждате в храненето му. Опитайте да давате половината от препоръчителната дневна дажба през първата седмица, преди да преминете към цялото количество.

Кучетата имат нужда от Омег 3 и 6 масла за поддръжка на здрава кожа и козина. Дори и Вашето куче да получава някой от тези добавки, чрез храненето си, осигуряването на добавка със специално балансирана комбинация на правилните масла, помага за цялостната поддръжка на състоянието на кожата и козината. Тези естествени масла помагат за намаляване на линеенето, подобряват сухата и люспеста кожа и поддържат състоянието на козината.

НАМАЛЯВА ПАДАНЕТО НА КОЗИНАТА

Високи нива на есенциални Омега 3 от Златен лен, поддържат и укрепват космените фоликоли  и помага за запазване на козината за по-дълъг период. Това подобрява състоянието на козината и намалява падането ѝ.

ПОДХРАНВА КОЖАТА

Точно като при хората, кучешката кожа постоянно се подновява. Ако този естествен процес не работи по най-ефективния начин, това може да доведе до влошаване на здравето на кожата. Специално селектирани Омега 3 от пореч, подпомагат естествения процес на подновяване, подхранват и подпомагат възстановяването на кучешката кожа. Подобряват както състоянието на кожата, така и растежа на козината.

ПОДОБРЯВА БАРИЕРАТА НА КОЖАТА

Сухата кожа засяга кучета много подобно на хората – ако бариерата на кожата е увредена, това може да доведе до суха кожа и пърхот. Вашето куче не може да използва лосион за тяло, ето защо YuMEGA е богат на есенциални Омега масла, Линолова киселина, които да му помогнат да поддържа естествената бариерна влага на кожата отвътре.

БОРИ СЕ СЪС СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ

Съдържа натурален антиоксидант, Витамин Е от натурален растителен източник, който се бори със свободните радикали и поддържа защитата на кожата.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърСходни артикули (9)