Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Lintbells YuMega Cat - комбинация от есенциални масла за здрава кожа и козина за котка

Lintbells YuMega Cat - комбинация от есенциални масла за здрава кожа и козина за котка

Марка:Lintbells
Код на продукта:0002
Наличност:На поръчка
Цена: 34,44лв
Кол-во:  

Съставки: 

  • Масло от Вечерна иглика
  • Слънчогледово масло
  • Сьомгово масло
  • Пречистено рибено масло
  • Витамин Е

YuMEGA Cat съдържа висококачествени натурални есенциални Омега 3 и 6 масла и Витамин Е. Създадено специално за котки, маслото спомага за здрава кожа и козина в период от 3 до 6 седмици.

  • Възстановява естествената красота и блясък на козината.
  • Подхранва сухата люспеста се кожа.
  • Намалява падането на козината и образуването на космените топки.
  • Помага за поддържане на кожата хидратирана.
  • Препоръчан от развъдници и ветеринарни лекари.
Инструкции за даване
Размер на котката Дневен прием За колко дни стига опаковката (50 мл)
Средна котка 4-5 кг 1 ml 50

Лесен за употреба

Просто добавете тази вкусна добавка към храната на котката или капнете в чиста купа.

Използвате YuMEGA Cat за първи път?

Важно е да дадете време на Вашата котка да свикне с новостите, които включвате в храненето ú. Ето защо, през първата седмица и давайте половината от препоръчителната дажба YuMEGA Cat.

Котките се нуждаят от Омега 3 и 6 масла, за да се поддържа здрава кожата и козината им. И дори и вашата котка да си набавя някой от хранителните вещества чрез храната, осигурявайки ú хранителна добавка със специално балансирана комбинация от правилните натурални масла, това ще ú помогне да възстанови естествената красота на козината си.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СИЛАТА НА МАСЛАТА ОМЕГА

YuMEGA Cat е балансирана комбинация на Омега 3 и 6 масла от  – вечерна иглика, слънчогледово масло и свежо сьомгово масло, които помагат да се подобри здравето на кожата и козината на котката и да намалее падането ú.

ПОДОБРЯВА КОЖНАТА БАРИЕРНА ФУНКЦИЯ

Сухата кожа засяга котките подобно на хората  – ако кожата не е добре хидратирана, това може да доведе до суха кожа и образуването на пърхот. Вашата котка не използва лосион за тяло, ето защо YuMEGA Cat е толкова богата на Омега 6 масла, и линолова киселина, които помагат за поддържане за естествената хидратация на кожата.

ПОДХРАНВА СУХАТА, ЛЮСПЕСТА КОЖА

Нашата формула включва специално избрани Омега 6 масла от Вечерна иглика, които подхранват, подобряват и възстановяват кожата на котката и растежа на козината.  Добавен Витамин Е от естествени растителни източници, който неутрализират свободните радикали и поддържа защитните сили на кожата.

YuMEGA Cat съдържа антиоксиданта Витамин Е от натурален растителен източник, който се справя със свободните радикали и поддържа защитните сили на кожата.

Защо YuMEGA Cat е уникална?

Когато става въпрос за маслата Омега 3 и 6, добиването и преработката им наистина са важни. Маслата в YuMEGA Cat се добиват от Вечерна иглика, слънчоглед и прясна норвежка сьомга. Подобно на най-висококачествените студено пресовани зехтини и YuMEGA Cat маслото е студенопресовано и бързо бутилирано, за да се запази качеството му. Сьомговото масло в YuMEGA Cat е добито в кристалночистите норвежки фьорди. До 1 час след улова, рибата се пресова, след което се извличат най – висококачествените Омега 3 масла.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър