Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Vertox Pasta Bait / Вертокс паста 3,5 кг

Vertox Pasta Bait / Вертокс паста 3,5 кг |

Код на продукта:В02538
Наличност:В наличност
Цена: 54,60лв
Кол-во:  

Отровата за мишки и плъхове Вертокс е силно атрактивна примамка за гризачи във вид на мека паста опаковане във филтърна хартия. Вертокс е изключително вкусна и апетитна за гризачите поради свята пастообразна структура и аромат на плодове. Това всъщност е най-важното при избора на отрова за мишки и плъхове колкото по-бързо бива изядена отровата, поради това че е атрактивна като мирис и вкус от гризачите толкова по-бързо ще се отървете от тях.

Отровата за мишки и плъхове вертокс паста е подходяща за работа там, където другите отрови за гризачи не действат или имат слаб ефект, поради това че в обекта има изобилие от ароматни хранителни продукти например като: магазини за храни, складове, мелници и др. Вертокс паста и нетният атрактант за мишки и плъхове доминира на всички останали продукти като гризачите предпочитат да се нахранят с нея от колкото да нанасят поражения върху друг вид стока или вещ в съответния обект.

Отрова за мишки и плъхове Вертокс паста е влагоустойчива и е много подходяща за мазета и шахти. При обработка против гризачи на открито отровата се залага се в дератизационни кутии или тунели на места, където има активност на гризачи.Отровата за мишки и плъхове вертокс паста представлява смес на мазнини, брашна и други атрактанти, който привличат гризачите, но и ги унищожават с едно ядене от препарата против гризачи. 
Отровата вертокс паста е пакетирана в чаени пликчета наричани още сашета по 10 гр.

Разходна норма на отровата за мишкии плъхове Вертокс паста 3,5кг:
Зареждане на отрова за плъхове Вертокс паста по 2 пликчета през 10 метра.
Зареждане на отрова за мишки Вертокс паста по 1 пликче през 5 метра

За максимални резултати може да се прилага така наречената импулсна техника на поставяне на отрови за мишки и плъхове – след първоначалното залагане се изчаква 7-10 дни и тогава се залага повторно, за да може всички гризачи мишки и плъхове да консумират отровата за гризачи и цялата популация да бъде унищожена.

Активно вещество на Вертокс паста :
бродифакум -0.005%
денатониум бензоат -0.001%

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър