Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Варостоп ленти

Варостоп ленти | Примавет

Марка:Примавет
Код на продукта:В00111
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Всяка лента съдържа 3,6 mg Flumethrinum Всяка опаковка съдържа 10 ленти. 

За диагностика, профилактика и лечение на вароатозата при пчелите.  

Да не се прилага по време на медосбора.  

НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ: Не са наблюдавани. Ако забележите някакво сериозно въздействие или други ефекти, вследствие от употребата на този ВМП, които не са описани в това упътване за употреба, моля незабавно да уведомите вашия ветеринарен лекар.  

ДОЗИРОВКА ЗА ВСЕКИ ВИД ЖИВОТНО, МЕТОД И НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ: Дозата зависи от силата на пчелното семейство. За отводки и слаби пчелни семейства: 1-2 ленти За нормално развити и силни пчелни семейства: 2-4 ленти Лентите престояват в кошера 35 дни, но не повече от 6 седмици. За диагностика на вароатозата на дъното на кошера се поставя бяла хартия и лентите престояват 24 часа. 

СЪВЕТ ЗА ПРАВИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ: Лентите се разхерметизират непосредствено преди употреба. Лентите се поставят между питите, като през две междурамия се окачва по една лента. Третиране на пчелните семейства с Варостоп се извършва: - рано пролет – когато в пчелното семейство няма големи площи от пчелно пило; - през лятото – в края на юли и началото на август, когато майките са силно ограничени да снасят, площите с пило са малки, а останалите площи са пълни с мед и повечето от женските акари са върху пчелите. Третирането се извършва непосредствено след центрофугирането на меда от главната пчелна паша; - през есента – през септември, когато площите с пчелно пило прогресивно намаляват. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър