Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Ултимум срещу насекоми 25 мл. и 50 мл.

Ултимум срещу насекоми 25 мл. и 50 мл.

Код на продукта:00000
Наличност:В наличност
Цена: 3,50лв

Възможни варианти

* Размер:

Кол-во:  

Ултимум, Водоразтворим емулсионен концентрат ( ЕК).

Съдържа:

  • Перметрин – 0.6 g/100 g
  • Тетраметрин – 0.1 g/100 g
  • Пиперонил бутоксид – 0.18 g/100 g

Категория на потребителите: масова и професионална.
Съдържа тетраметрин, перметрин и пиперонилбутоксид (РВО). Тетраметрин има бърз ефект (нок-даун ефект), докато перметрина има допълнителен остатъчен ефект и РВО повишава ефективностт. Продуктът засяга нервната система на насекомите, действа  бързо при контакт и / или при поглъщане.
Особенно подходящ за контролиране на големи и плътни популации. Продукта е стъбилен на слънчева светлина. Може да се ползва за вътрешни и външни площи.
Инсектицида е чудесен избор  за борба с пълзящи и летящи насекоми - хлебарки (Blatella germanica, Blatta orientalis), мравки (Lasius niger), дървеници (Cimex lectularius) и мухи (Musca Domestica

Област на приложение: за употреба в частни и обществени закрити помещения, както и на открито, транспортни средства, контейнери за съхранение на отпадъци, транспортни средства за животни и местата за настаняването им, в промишлени хранителни складове и отделения за съхранение и в пространството около сградите.

Описание на начина на употреба: Приготвят се водни работни разтвори. Разклатете продукта преди употреба. Третират се местата, където насекомите се крият, обитават, преминават, като се обръща по-специално внимание на пукнатините, процепите, върху стенните ръбове, както и на всички скрити места. Продуктът е предназначен за употреба веднага след приготвянето му. След употреба да се избягват третираните повърхности.

Доза на приложение: 25 ml от продукта в 5 l вода.
Разходна норма: 5 L работен разтвор /100 m2повърхност.

Интервал между приложенията – Обработката може да се повтори при необходимост.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След третиране на закрито, помещенията се проветряват в продължение на 60 минути.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър