Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Trypanocen / Трипаноцен

Trypanocen / Трипаноцен |

Код на продукта:Т02607
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Активни субстанции: Diminazene aceturate 75 mg Antipyrine 250 mg Vitamin B12 0.04 µg

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Коне (месото на които не е предназначено за човешка консумация) и кучета.

Терапевтични показания: Лечение на трипанозомиа, бабезиоза (пироплазмоза) и смесени инфекции, причинени от трипанозоми и бабезии при коне и кучета. TRYPANOCEN е указан за контрол на процеси, свързани със загуба на имунитет, при временно изчезване на кърлежите от мястото на отглеждане или транспортиране от свободна от кърлежи зона към силно опаразитена зона.

Противопоказания: Да не се използва при свръхчувствителност към активните субстанции или някой от ексципиентите.  

Доза и начин на приложение: За интрамускулно приложение. - Коне: 1 ml TRYPANOCEN / 25 kg телесна маса (еквивалентно на 3 mg Diminazene aceturate / kg телесна маса). - Кучета: 1 ml TRYPANOCEN / 22 kg телесна маса (еквивалентно на 3.5 mg Diminazene aceturate / kg телесна маса). При приложение при коне е необходимо да се раздели дозата между 2 и 3 места на инжектиране с интервал от 1 час между инжекциите за да се избегнат съответна проява на колики. Ако е необходимо да се повтори третирането, то може да се извърши след 24 часа. Максимално могат да се извършат 3 третирания с интервал от 1 ден.

Карентни срокове: Не е приложимо. Не се разрешава за употреба при коне, чието месо е предназначено за човешка консумация.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър