Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
SanDitan / СанДитан Паназим-Цинк-спрей | Veyx

SanDitan / СанДитан Паназим-Цинк-спрей | Veyx

Марка:Veyx
Код на продукта:С02603
Наличност:В наличност
Цена: 18,75лв
Кол-во:  

Козметичен спрей за поддържане и предпазване на захабена кожа.

Терапевтични показания: Грижливо съчетаните помежду си поддържащи вещества като дерматологично значимите ензими и витамини, алантоин, цинков окис и ланолин подпомагат естествените процеси на възстановяване и предпазват силно захабената кожа. СанДитан Ензим-Цинк спрей предотвратява възпаления и предпазва кожата от овлажняване и замърсяване. Напръскано върху превръзки, препаратът предпазва от залепването им.
Защита на кожата:  естествената вълнена мазнина (ланолин) осигурява добра прилепваемост и така предпазва от разранявания.
Предпазване от овлажняване: Цинковият окис образува защитен слой и така предпазва кожата от контакт със замърсявания или влага.
Защита на захабена кожа: Алантоин, ензими и витамини успокояват раздразнената кожа и спомагат затихването на зачервявания.
Защита от светлина: Микроскопично финият цинков окис ефективно предпазва от светлина.

Продуктът е подходящ за: Свине, Овце, Кози, Кучета, Котки, Зайци, Коне

Приложение: Да се разклаща преди употреба! СанДитан Ензим-Цинк спрей се пръска от около 15 см разстояние върху почистената и подсушена кожа. При нужда се повтаря няколкократно на ден.

Съдържание: Каприл/каприк триглицерид, цинков окис, парафин и полиетилен, ланолин, глицер стеарат, алантоин, ретинил палмитат, папаин, панкреатин (трипсин, химотрипсин), токоферол ацетат.

Предпазни мерки: Флаконът е под налягане. Да се пази от слънчева светлина и температура над 50°С. След употребата да не се отваря насила или изгаря флаконът. Да не се пръска върху открит огън или жар и да се пази от възпламеняеми източници – да не се пуши. Да се пази от достъп на деца. Да се подсигури достатъчно проветряване, за да се избегнат възпламеняеми парни/въздушни смеси.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър