Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Stomodine LP / Стомодин ЛП

Stomodine LP / Стомодин ЛП | ICF

Марка:ICF
Код на продукта:С02861
Наличност:В наличност
Цена: 24,00лв
Кол-во:  

Гел за венци с шафраново масло, хлорхексидин и TRIS-EDTA, предназначен за хигиена на устната кухина при кучета и котки и за борба с лошия дъх. Може да се прилага дълъг период от време. Противоказания: при чувствителност към някои от съставките на продукта; С шафраново масло 4% Хлорхексидин диглюконат, Tris-EDTA, глицерин, целулоза, поливинилпиролидон, дейонизирана вода;

STOMODINE LP прониква по-добре и се прилага най - ефективно с помощта на мека четка, придружено от лек масаж. Ако домашният любимец отказва 'да сътрудничи' или е бил подложен на болезнена интервенция е препоръчително да намажете вътрешната част на бузите и устните като ги раздвижите с масажиращи движения. Естествените движения на езика и бузите допълнително ще гарантира, че продуктът е добре разпределен около устната кухина.  

STOMODINE LP се използва при животни от всички възрасти. Продължителната употреба на продукти, съдържащи хлорхексидин може временно да оцвети зъбите и устната лигавица с жълтеникаво-кафяв цвят. Това по - често се случва при продукти, които съдържат по-висока концентрация на хлорхексидин. Флаконът с апликатор на STOMODINE LP го прави лесен за използване и лесен за дозиране.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър