Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Ратимор Спокойствие над и под земята 330 гр.

Ратимор Спокойствие над и под земята 330 гр. |

Код на продукта:Р02318
Наличност:В наличност
Цена: 6,00лв
Кол-во:  

Ратимор спокойствие е комбинация от два вида отрова за гризачи мишки, плъхове, подземни гризачи. Ратимор спокойствие е готова за употреба примамка под формата на парафиново блокче и паста. Унищожава вредни гризачи в жилищни сгради, стопански обекти, обекти за търговия с храни. Изключително подходяща за залагане на места с висока влажност или канална дератизация.

Време за въздействие на препарата срещу гризачи: Едно ядене убива гризач. Смъртта му настъпва 3-5 дни след това. Повторете третирането след 7-14 дни, като сменяте местата на заложените примамки.

Начин на употреба на отровата за мишки и плъхове над земята: Ратимор е готов за употреба и е комбинация от паста и парафиново блокче, като може да изберете коя от двете формулации да приложите на различни места, като парафиновото блокче се препоръчва за употреба на влажни места. Меката паста е под формата на саше тип пликче от чай при залагането филтърната хартия не се разкъсва . Препарата против гризачи  се поставя директно в зоните, в които сте забеязвали наличие на гризачи или следи от тях. Преди да разположите отровата инспектирайте заселеното с гризачи място и вижте, кои места са най -подходящи да залагането на родентицида, ако намерите активни дупки на мишки или плъхове задължително заредете отрова в близост до тях. Обърнете специално внимание на цепнатини, дупки, тъмни зони, шахти, тръби на канализация, подпряни предмети на стената, струпвания на предмети или багаж. Залагайте препарата в дератизационни тунели с ключ, за да избегнете достъпа на нецелеви обекти до отровата за мишки и плъхове. 

При борба с плъхове: 30гр от препарата на отровна точка през 5-10м.

При борба с мишки: 10-15гр от препарата на отровна точка през 2-4 м.

Проверявайте и примамките и ако установите липса на препарат добавете нов. Извършвайте проверките в рамките на един месец, добавяното количество зависи от числеността на мишки и плъхове във всеки един обект индивидуално.

Начин на употреба под земята: За унищожаване на подземи гризачи използвайте пастата или парафиново блкче. Заложете пастата без да разкъсвате филтърната хартия. Един брой пакетче се поставя в най прясно изровената дупка. Не забравяйте подземният гризач не обича светлина, така че след залагане на отровата за подземни гризачи затворете дупката, чрез затъпкване с пета. Отровата за подземни гризачи съдържа атрактанти, които симулират естествената храна на този вид вредители. Заложете парафиновото блокче директно в предварително разровената дупка на подземният гризач. Заложете 20гр от препарата (4бр x 5гр). След като  заложите отровата затворете тунела, чрез затъпкване с пета.

Целеви вредител: Сляпо куче, полевки

Разфасовка:330гр.

Съдържание: Бромадиалон - предотвратява образуването на протромбин в кръвта и това причинява кръвоизлив и смърт на гризача. Продуктът е ефективен скоро след поглъщане. Смъртта на отделните гризачи не повлиява резистентността към примамката сред другите гризачи, които са все още живи. Продуктът е ефективен срещу гризачи, резистентни към антокоагулантните родентициди от първо поколение. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър