Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Отрова за мишки и плъхове Rat - Pepper / Рат пепър

Отрова за мишки и плъхове Rat - Pepper / Рат пепър |

Код на продукта:Р02097
Наличност:В наличност
Цена: 3,00лв
Кол-во:  

Готова за употреба родентицидна примамка под формата на пелети, блокчета и паста за контрол числеността на синантропни гризачи – сив плъх и домашна мишка. Може да се ползва вътре в сгради и около тях ( до 0,5 м. от стените им).

Активно вещество:  0,0025 гр./100 гр. бродифакум.

Начин на употреба: Заложете родентицида в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне. Заложените примамки трябва да се посещават често – поне веднъж на 2-3 дни (при обработка срещу мишки) или на 5-7 дни (при обработка срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите, и да се презареждат, ако са изядени или повредени. Това продължава докато консумацията спре. Продуктът не е предназначен за постоянна употреба и не се използва като постоянни отровни точки. Обработката продължава максимум 35 дни.

Норми за приложение: Мишки: 20-40 гр. от примамката в една дератизационна кутия. Плъхове: 100-200 гр. от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 м. една от друга.  

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър