Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Плъхотокс блокчета

Плъхотокс блокчета |

Код на продукта:Б02423
Наличност:Няма наличност
Цена: 1,25лв
Кол-во:  

Плъхотокс блокчета е готова за употреба родентицидна примамка, съдържаща активното вещество БРОМАДИАЛОН - антикоагулант. Представлява ефективно средство за борба с домашни мишки, сиви и черни плъхове дори и след един единствен прием. Съдържа и горчив компонент с цел предотвратяване на случайно поглъщане от деца.

Инструкция, начин на употреба и дози:
Родентицидната примамка Плъхотокс е под формата на парафинови блокчета по 20 g. Сложена е в защитени срещу атмосферните условия и неправилна употреба маркирани дератизационни кутии, поставени по безопасен начин с цел избягване на неправилна употреба, разпиляване от гризачите и случайно поглъщане от деца или нецелеви животни. Плъхотокс се поставя в засегнатите от гризачите помещения и зони, до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които предпочитат. Примамките не трябва да не се използват за защита на селскостопански култури от мишки / плъхове.

Разходни норми:

Домашна мишка - 2 блокчета по 20 гр. (общо 40 g) на площ от 100 m2;
Сив плъх - 3 до 5 блокчета по 20 гр. (общо 60 - 100 g) на площ от 100 m2;
Черен плъх - 3 до 5 блокчета по 20 гр. (общо 60 - 100 g) на площ от 100 m2.
Дератизационните кутии с Плъхотокс се поставят през 2 - 5 метра за домашна мишка и през 5 - 10 метра за сив и черен плъх, в зависимост от плътността на заселване. Трябва редовно да проверявате примамките (поне един път седмично) и да ги презареждате, ако са изядени или повредени. Не докосвайте продукта с голи ръце. Задължително използвайте защитни ръкавици. Примамката е готова за употреба и трябва да се прилага според посочените дози. Не използвайте продукта при наличие на незащитени храни или хранителни продукти.

Инструкции за безопасна работа:
Носете подходящи защитни ръкавици при работа с примамката. 
Измийте ръцете и изложената на биоцида кожа преди хранене и след употреба. 
Използвайте само на места, до които деца, домашни животни и нецелеви животни (най-вече котки, кучета, прасета и домашни птици) нямат достъп. 
Не използвайте антикоагулантните родентициди като постоянни отровни точки (освен ако това не се случва под надзора на оператор по контрол на вредителите или друго компетентно лице).
В повечето случаи, резултат след употребата на примамката се постига в рамките на 35 дни.
Премахвайте мъртвите гризачи на чести интервали по време на третирането (най-малко с честотата, с която проверявате или презареждате примамките). Носете подходящи защитни ръкавици. Събирайте мъртвите гризачи в плътно затворени двойни пластмасови торби. Предайте ги за съхранение или унищожаване в обекти за обезвреждане на животински продукти, регистрирани в Областните Дирекции по Безопасност на Храните (ОДБХ), в съответствие с чл. 259, ал. 1 от Закона за Ветеринарномедицинската Дейност (ЗВМД). 
Биоцидът не трябва да се употребява постоянно: максималният срок на третиране е 6 седмици. Отстранете дератизационните кутии след края на третирането.
Събирайте и отстранявайте остатъците от повредените и неконсумирани примамки по безопасен начин като опасен отпадък, в съответствие с изискванията на Вашето законодателство. Не използвайте повторно празните опаковки. Не ги изхвърляйте в околната среда, а спазвайте действащите разпоредби.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър