Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Otoact / Отоакт лосион

Otoact / Отоакт лосион | ICF

Марка:ICF
Код на продукта:О02523
Наличност:В наличност
Цена: 22,80лв
Кол-во:  

Лосион за омекотяване и почистване на ушна кал със сквален и салицилова киселина. За кучета и котки. В случай на свръхпроизводство на ушна кал, Otoact ® нежно и ефективно разтваря излишната ушна кал и позволява на собственика да поддържа добра ушна хигиена на своя любимец.

Екваленът има много силно церуменолитично свойство и не е ототоксичен. Салициловата киселина има кератолитично свойство и действа чрез избирателно разрушаване на кератиново-протеиновата верига, която изгражда външния слой на кожата. Тя се понася добре от основните клетки и намалява хипер реактивността на кожата. Лайката има е успокояващ и омекотяващ ефект. Танинова киселина има успокояващо и стягащо действие върху кожата.
Иновативната формула на Отоакт нежно разтваря излишната ушна кал. В случай на свръхпроизводство на ушна кал, след приложение на Отопроф от ветеринарен лекар, можете да използвате периодично Отоакт. Той позволява на собствениците на домашни любимци да поддържат ушните канали чисти между отделните посещения при ветеринарен лекар и по принцип. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър