Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
МК Ултра Гел | Zavet AD

МК Ултра Гел | Zavet AD

Марка:Zavet AD
Код на продукта:М02588
Наличност:В наличност
Цена: 14,40лв
Кол-во:  

Състав: МК УЛТРА ГЕЛ представлява безцветен гел за външна употреба, който съдържа 69 гр. мравчена киселина (HCOOH) на 100 гр. продукт.

Инструкции за ползване: МК УЛТРА ГЕЛ се прилага като техническо средство за обеззаразяване на кошери, рамки, инвентар и складови помещения с ектопаразити (външни паразити) Varroa jacobsoni и Acarapis woodi.

Начин на употреба: МК УЛТРА ГЕЛ се прилага обичайно пролет и есен, вечерно време при външна температура 14 и 27°С. Гелът може да се прилага 2-3 пъти през 1 седмица. Преди прилагането на продукта е необходимо да се смени транспортната капачка с дозаторната, приложена в кутията с флакона.
Продуктът да не се използва върху пчели и мед! Разклатете преди употреба. Да не се обработва с продукта през зимата, когато външната температура падне под 12°С! Продуктът има дразнещо действие. При контакт с кожата и очите може да предизвика изгаряния.

Предпазни мерки: Не трябва да пушите или да ядете при прилагане на продукта! Избягвайте контакт с продукта и измивайте ръцете си след употреба! Използвайте предпазни ръкавици и маска. При попадане по кожата, измийте обилно с вода! Не вдишвайте изпаренията! При вдишване на изпаренията могат да се появят симптоми като кашляне, недостиг на въздух, стомашни болки, повръщане и невъзможност за преглъщане. Лицата, вдишали от изпаренията дълго време, трябва да се изнесат на чист въздух! При необходимост потърсете медицинска помощ!

Съхранение: Да се съхранява в оригинална опаковка, при стайна температура! Пазете от пряка слънчева светлина! Да се съхранява на места, недостъпни за деца и далеч от хранителни продукти! Продуктите, съхранявани при условия, които не отговарят на условията за съхранение, отворени в продължение на дълъг период от време или с изтекъл срок на годност, следва да бъдат унищожени в съответствие с изискванията на местното законодателство.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърЕтикети: пчели