Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Meloxoral / Мелоксорал 1,5 мг/мл

Meloxoral / Мелоксорал 1,5 мг/мл | Vet Pro

Марка:Vet Pro
Код на продукта:М02622
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Един ml съдържа:

Мелоксикам    1,5 mg/ml

ТЕРАПЕВТИЧНИ ПОКАЗАНИЯ: Облекчаване на възпалението и намаляване на болката както при остри, така и при хронични мускулно-скелетни нарушения при кучета.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Да не се прилага при бременни и лактиращи животни. Да не се използва при кучета, страдащи от гастроинтестинални смущения като възпаление и хеморагия, нарушена чернодробна, сърдечна или бъбречна функция и хеморагични нарушения. Да не се използва при свръхчувствителност към активната субстанция или някое от помощните вещества. Да не се използва при кучета на възраст под 6 седмици.

НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ: Понякога се съобщава за типични нежелани реакции на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) като загуба на апетит, повръщане, диария, скрито отделяне на кръв в изпражненията, апатия и бъбречна недостатъчност. Тези нежелани реакции се явяват обикновено през първата седмица на лечение и в повечето случаи са преходни и изчезват след приключване на лечението, но в много редки случаи могат да бъдат сериозни или фатални. Ако забележите някакво сериозно въздействие или други ефекти, вследствие от употребата на този ВМП, които не са описани в тази листовка за употреба, моля незабавно да уведомите Вашия ветеринарен лекар.

ВИДОВЕ ЖИВОТНИ, ЗА КОИТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ВМП: Кучета

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър