Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Marbodex / Марбодекс - капки за уши

Marbodex / Марбодекс - капки за уши | Norbrook

Марка:Norbrook
Код на продукта:М02651
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Активни субстанции: Marbofloxacin ...........................................................3.0 mg Clotrimazole............................................................10.0 mg Dexamethasone .........................................................0.9 mg (еквивалент на dexamethasone acetate…………...1.0 mg)

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Кучета.

Терапевтични показания: За лечение на външен отит от бактериален и гъбичен произход, причинен съответно от бактерии, чувствителни към marbofloxacin, и гъбички, особено Malassezia pachydermatis, чувствителни към clotrimazole. Продуктът трябва да се използва на базата на тестове за чувствителност на изолираните бактерии.

Противопоказания: Да не се използва при кучета, страдащи от перфорация на тъпанчевата мембрана. Да не се използва при свръхчувствителност към активните субстанции или към някой от ексципиентите.

Доза и начин на приложение: За употреба в ушния канал. Една капка от продукта съдържа 71 μg marbofloxacin, 237 μg clotrimazole и 23.7 μg dexamethasone acetate.

Разклатете добре преди употреба, в продължение на 1 минута. Нанесете десет капки в ухото, веднъж дневно, в продължение на 7 до 14 дни. След нанасянето, основата на ухото трябва да се масажира кратко и нежно, за да може продуктът да проникне в долната част на ушния канал.

След 7-дневно лечение, ветеринарният лекар трябва да направи оценка на необходимостта от продължаване на лечението за още една седмица. Когато продуктът е предназначен за употреба при няколко кучета, използвайте отделна канюла за всяко куче.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър