Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Lintbells YuDigest - овкусени пробиотични таблетки за възстановяване на чревната микрофлора за кучета

Lintbells YuDigest - овкусени пробиотични таблетки за възстановяване на чревната микрофлора за кучета

Марка:Lintbells
Код на продукта:0014
Наличност:На поръчка
Цена: 40,83лв

Възможни варианти

* Размер:

Кол-во:  

YuDIGEST Dog е уникален комплекс от пребиотици и пробиотици, който поддържа естествения баланс на храносмилателната система на домашния Ви любимец.

  • Подходящ за кучета.
  • Поддържа храносмилателната система.
  • Поддържа изпражненията твърди.
  • Намалява излишната миризма.
  • Съдържа биоактивен комплекс – активни съставки в нива, които доказано поддържат храносмилателната система.
  • Повишава полезните бактерии. 

Съставки:

  • Бета глюлани
  • Enterococcus faecium E1707
  • Фрукто-олигозахариди
  • Мано-олигозахариди

Инструкции за даване

                                                                                      За колко дни стига опаковката:

Размер на кучето

Дневен прием

60 табл.

120 табл.

Дребни породи
(до 10 кг)

1 таблетка

60

120

Средни породи
(11-25 кг)

2 таблетки

30

60

Едри породи
(26-40 кг)

3 таблетки

20

40

Много едри породи
(над 40 кг)

4 таблетки

15

30

YuDIGEST е овкусена таблетка, така че може да я давате на домашния си любимец с храната или като лакомство през деня. Дори и животни с капризен апетит я приемат добре. Ако се притеснявате, може да натрошите добавката и да я прибавите върху храната.
Стомашните разстройства са често срещани при кучетата – те могат да се дължат на смяна на храната, подуване или затруднено храносмилане или на стрес. Но за щастие, пробиотиците за домашни любимци наистина могат да помогнат.

Как работи YuDIGEST?
YuDIGEST съдържа най-висококачествените съставки, които запазват корема на Вашия домашен любимец в отлична форма. Уникалните биоактивни добавки укрепват естествената популация на бактериите, които са полезни за здравето на храносмилателната система на кучето. Те се конкурират с „лошите бактерии“ за хранителни вещества и блокират точки, където патогенните се опитват да се прикрепят. Междувременно специалният вид пребиотик  – въглехидрат помага на Вашия домашен любимец, чрез подкрепа на „добрите бактерии“. Всяка таблетка осигурява пробиотикът E. faecium, плюс биоактивен пребиотичен комплекс от MOS, scFOS и Бета глюкани. Тези активни съставки работят заедно, за да поддържат здравословен натуралния баланс в храносмилателната система на домашния Ви любимец.

УВЕЛИЧАВА ПОЛЕЗНИТЕ БАКТЕРИИ
Над 200 милиона пробиотични Enterococcus faecium бактерии във всяка таблетка работят ежедневно, за да поддържат нормален баланс на полезните бактерии.

ПОТИСКА ПАТОГЕННИТЕ БАКТЕРИИ
Висока чистота на пребиотиците MOS, scFOS и бетаглюканите, помагат за блокиране на патогенните бактерии, като в същото време хранят полезните бактерии, които поддържат храносмилателната система на кучето.

ПОДДЪРЖАТ ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА
Биоактивната комбинация от пробиотици и пребиотици поддържа здравата чревната микрофлора и подпомага здравословното храносмилане, което позволява на кучето да остане активно и в кондиция.

ПОЛЕЗНО ПРИ ОТБИВАНЕ
Подрастващите кученца и котенца могат да получат стомашно разстройство, докато тяхното тяло изгражда имунна система. YuDIGEST PLUS може да се дава на подрастващите, за да помогне за поддръжка на тяхната храносмилателна система веднага, след като те преминат на твърда храна.

Нежен, естествен начин да запазите балансиран стомаха
YuDIGEST и YuDIGEST Plus работят заедно за възстановяване и поддържане на храносмилателната система. Давайте всеки ден YuDIGEST, за да поддържате здравето на храносмилателната система, изпражненията твърди и да увеличите полезните бактерии в червата. Използвайте YuDIGEST Plus, за да помогнете на Вашия домашен любимец да се възстанови при по-сериозни храносмилателни разстройства.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър