Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
LaCristal Neo / ЛаКРИСТАЛ Нео очни капки за кучета и котки

LaCristal Neo / ЛаКРИСТАЛ Нео очни капки за кучета и котки

Код на продукта:Л02741
Наличност:В наличност
Цена: 13,82лв
Кол-во:  

Очни капки за регулярно безопасно продължително (безпроблемно и до края на живота) почистване и дезинфекция на окото (роговица и конюнктиви), за забавяне процеса на прогресия на катаракта („перде“), защита срещу протеинова оксигенация и натрупване на продукти на липидната пероксидация, подобрява качеството на зрителното възприятие, както и стабилизира слъзния филм, предпазва от конюнктиви, отоци, мукозни ли мукопуролентни и др. смущения, други възпаления, корнеални язви. Използват се и за почистване на засегнато от заболяване око преди прилагане на медикаменти.

Състав: Deionized water, disodium phosphate, N-acetylcamosine, chondroitin sulphate, monosodium phosphate, Vaccinium myrtillus extract.
Не съдържа консерванти.

Дозировка: при котки и кучета: котки: до 20 кг – 1 капка, а при кучета над 20 кг – 2 капки във всяко засегнато или предвидено за профилактика око, без да докосвате очните тъкани с канюлата, като прилагате толкова пъти дневно, колкото са предписани от ветеринарния лекар. Веднъж отворен, флаконът може безпроблемно да се използва 3 месеца без да се съхранява в хладилник.

Условия на съхранение: да се съхранява на хладно, сухо и защитено от светлина място.

Без лекарско предписание, само за кучета и котки, да се пази от деца!

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър