Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Interzan Gold Oral / Интерзан Голд Орал

Interzan Gold Oral / Интерзан Голд Орал | Interchemie

Марка:Interchemie
Код на продукта:И02548
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Активни субстанции: Levamisole hydrochloride 30 mg/ml Oxyclozanide 60 mg/ml

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Говеда и овце.

Терапевтични показания: За лечение и контрол на гастроинтестинални и белодробни нематодни инфекции, както и за инфекции, причинени от възрастната форма на чернодробния метил при говеда и овце. Interzan Gold Oral е ефективен срещу зрелите и развиващите се незрели стадии на широк спектър от нематоди, като проявява висока ефикасност срещу следните видове:

Гастроинтестинални нематоди: Trichostrongyles spp., Cooperia spp., Ostertagia spp. (с изключение на инхибираните ларви на Ostertagia), Haemonchus spp., Nematodirus spp., Bunostomum spp., Oesophagostomum spp., Chabertia spp.

Белодробни нематоди: Dictyocaulus spp. Продуктът премахва най-зрелите Fasciola spp. (метили) налични в жлъчните пътища на черния дроб.

Противопоказания: Да не се използва при свръхчувствителност към активните субстанции. Да не се използват органофосфорни продукти за период от 14 дни преди или след третирането при животни, лекувани с продукта.

Доза и начин на приложение: Да се разклати добре опаковката преди употреба. Дозирането трябва да се извърши чрез използването на подходящо дозиращо устройство, в доза от 7.5 mg/kg т.м. левамизол хидрохлорид и 15 mg/kg т.м. оксиклозанид, еквивалентно на 2.5 ml от продукта на 10 kg т.м. при говеда и 0.5 ml на 2 kg т.м. при овце. За да се осигури приложението на правилната доза, телесната маса трябва да се определи възможно най-точно, като точността на дозиращото устройство трябва да се проверява.

Карентни срокове: Говеда и овце (месо и вътрешни органи): 28 дни. Не се разрешава за употреба при животни, чието мляко е предназначено за човешка консумация.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър