Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Huvesept / Хювесепт

Huvesept / Хювесепт

Код на продукта:Х03457
Наличност:В наличност
Цена: 11,00лв

Възможни варианти

* Размер:

Кол-во:  

HUVESEPT е дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце, както и дезинфекция на малки по площ повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, вкючително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ е за прилагане в бита, в обекти с обществено предназначение, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни.

HUVESEPT е дезинфектант, създаден да отговори на предизвикателството на нашето време - COVID 19. Състава на продукта напълно покрива изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти в борбата с COVID 19. 

В състава на HUVESEPT е включен етилов алкохол, активен кислород (водороден пероксид) и глицерин.

За потребителя е важно да знае, че ефективния дезинфектант трябва да съдържа 70 тегловни % етилов алкохол. HUVESEPT съдържа повече от 70 гр. етилов алкохол в 100 гр. продукт, или над 70 тегловни % които се равняват на над 85 обемни %. На етикетите на голяма част от дезинфектантите на пазар е изписано %-но съдържание на етилов алкохол, без да е се пояснява дали тези проценти са обемни или тегловни, в повечето от случаите те са обемни, а не тегловни.

Етиловият алкохол в HUVESEPT е с най-високо качество, свободен от метил-етил кетони, метанол и денатониум бензоат, вредни за здравето на човека. Много често при останалите масово предлагани дезинфектанти на пазара има наличие на метанол, който много лесно се адсорбира от кожата на човека, или се вдишва при употреба на дезинфектанта. Попадайки в организма на човека, метанола води до отравяния, повреда на зрението и до необратими последици за здравето.

 Наличието на водороден пероксид - носител на активен кислород в HUVESEPT обуславя неговото изключително бързо дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди, докато дезинфектанти базирани само на етилов алкохол има дезинфекциращо действие след 60 секунди.

 Активния кислород убива батериите и вирусите като разгражда протеино липидните  компоненти в клетъчната им мембрана. 

Наличието на глицерин в състава на HUVESEPT спомага, да се елиминира вредното въздействие на спирта върху кожата на човека, предотвратява нейното изсушаване и напукване, същевременно с това я подхранва и я омекотява.

В състава на HUVESEPT има елегантно добавен плодов аромат, който създава приятни усещания по време на употребата на продукта, като същевременно не се задържа за дълго върху ръцете и повърхностите.

HUVESEPT се предлага в практични опаковки от 500 мл, 1 литър и туби от 5 литра. Опаковките на HUVESEPT от 500 мл. и 1 литър са снабдени със спрей дозатор, с помощта на който с едно натискане се изпръсква върху дланта нужната доза дезинфектант, за дезинфекция на ръцете.

Тубите от 5 литра са изключително подходящи за употреба в обществени сгради, офиси в дома. От тях лесно може да се презаредят с дезинфектант използваните опаковки от 500 мл. и 1 литър.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърЕтикети: дезинфектант