Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Hipralona Enro-I / Хипралона Енро-И

Hipralona Enro-I / Хипралона Енро-И | Hipra

Марка:Hipra
Код на продукта:Х02494
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Активни субстанции: Enrofloxacin …………….50.00 mg  

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Говеда (телета) и свине. 

Терапевтични показания: Телета: Лечение на инфекции на дихателните пътища, причинени от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Pasteurella multocida, Mannheimia haemolytica и Mycoplasma spp. Лечение на инфекции на храносмилателния тракт, причинени от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Escherichia coli. Лечение на септицемия, причинена от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Escherichia coli. Лечение на остър микоплазмен артрит, причинен от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Mycoplasma bovis. 

Свине: Лечение на инфекции на дихателните пътища, причинени от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Pasteurella multocida, Mycoplasma spp. и Actinobacillus pleuropneumoniae. Лечение на инфекции на храносмилателния тракт, причинени от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Escherichia coli. Лечение на септицемия, причинена от чувствителни към енрофлоксацин щамове на Escherichia coli. 

Противопоказания: Да не се използва при животни с нарушения в хрущялната част на костите. Да не се използва при инфекции предизвикани от причинители, резистентни на квинулони. 2 Да не се използва при животни чувствителни на енрофлоксацин. Да не се използва при бъбречна или чернодробна недостатъчност. Да не се използва при подрастващи коне, поради възможно увреждане на ставния хрущял. 

Карентни срокове: Телета: След интравенозно инжектиране: Месо и вътрешни органи: 5 дни. След подкожно инжектиране: Месо и вътрешни органи: 12 дни. Не се разрешава за употреба при животни, чието мляко е предназначено за човешка консумация.

Свине: Месо и вътрешни органи: 13 дни. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър