Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Fypryst Spot-On / Фиприст спот-он Котка | Krka

Fypryst Spot-On / Фиприст спот-он Котка | Krka

Марка:Krka
Код на продукта:Ф02571
Наличност:В наличност
Цена: 6,00лв

Възможни варианти

* ПРОМОЦИЯ:

Кол-во:  

Активни субстанции: 1 пипета (0,5 ml) съдържа:

Aктивна субстанция: Fipronil 50 mg.

Ексципиенти: Butylhydroxyanisol (E320) 0,10 mg Butylhydroxytoluene (E321) 0,05 mg

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Котки

Терапевтични показания: За лечение и профилактика на котки с инвазиране с бълхи (Ctenocephalides felis) и кърлежи (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.). Лечебно тритиране и контрол на алергичен дерматит при котки, причинен от бълхи. Профилактика и лечебно третиране на котки, инвазирани от Fenicola subrostratus хапещи въшки.

Противопоказания: Поради липса на достатъчно данни, лекарственият продукт да не се употребява при котенца под 8 седмична възраст или при такива с тегло под 1 kg. Не използвайте този лекарствен продукт при болни животни (състояние на общо заболяване, температура) или при животни в период на възстановяване. Да не се използва при зайци поради опасност от нежелани реакции или дори смърт.

Доза и начин на приложение: Количество, което трябва да се прилага: Дозировка: Приложете съдържанието на 1 пипета с еднократна доза от 0,5 ml върху кожата между плешките. Път на въвеждане: Разтвор за прилагане върху ограничен участък от кожата. Начин на приложение: Извадете еднодозовата пипета от плика. Задръжте еднодозовата пипета в изправено положение, завъртете и свалете капачката. Обърнете капачката и я сложете обратно с другия край върху еднодозовата пипета. Натиснете я и завъртете капачката така, че да се пробие пипетата, след това свалете капачката от еднодозовата пипета. Разгърнете козината на животното в областта на ръба на костта преди плешките така, че кожата да стане видима. Поставете края на пипетата с еднократна доза върху кожата и я натиснете няколко пъти до изпразване на съдържимото директно върху кожата на определеното място.

Една доза ще осигури предпазване от опаразитяване с бълхи за период от 5 седмици. Лекарственият продукт е ефективен срещу кърлежи за 2 седмици. Поради липса на проучвания, относно безопасността на лекарствения продукт, минималният интервал между апликациите трябва да бъде 4 седмици.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър