Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Frontline Spot on Cat / Фронтлайн спот-он Котка

Frontline Spot on Cat / Фронтлайн спот-он Котка | Boehringer Ingelheim

Марка:Boehringer Ingelheim
Код на продукта:Ф00947
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Фронтлайн пипетa за котки 1бр./Frontlain Spot On Cat прилаган на всеки 2 месеца, позволява да предпазите домашния си любимец и дома си свободен от бълхи и кърлежи. Съдържанието на пипетата се прилага директно върху кожата на животното. Необходими са от 24 до 48 часа за разпространяването на течността от мястото на накапване до всички части на тялото. Съдържанието на пипетата се поставя директно върху кожата в областта между раменете (холката) след разгръщане на козината. Важно е съдържанието на пипетата да попадне върху кожата, а не върху козината . Препаратът се разпространява чрез кожните мазнини и се натрупва в мастните жлези. Те играят ролята на резервоар за фипронила от където той заедно с мастния секрет се отделя по дължината на косъма. По този начин на третираните животни се осигурява постоянна защита в продължение на седмици. Животните не трябва да бъдат къпани 48 часа преди и след третирането с препарата, за да не се намалят кожните мазнини необходими за разпространението му.

  • Извадете пипетата от опаковката и счупете края на отбелязаното място. Разгърнете козината, за да нанесете съдържанието на пипетата директно върху кожата. Поставете наконечника върху кожата между раменете (холката) на животното и натиснете пипетата няколко пъти, докато изпразните напълно цялото съдържание на 1-2 места.
  • Важно е да се прилага през цялата година, преди още да се открият бълхи и кърлежи. Продуктите от гамата Frontline могат да се прилагат ефикасно при всякакви обстоятелства; ще бъдете спокойни дори ако къпете животните с шампоан всяка седмица.
  • Препоръчва се да се прилага при всички животни, които се отглеждат вкъщи.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърСходни артикули (2)