Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Feliway Classic Spray / Фелиуей Класик Спрей 60 мл

Feliway Classic Spray / Фелиуей Класик Спрей 60 мл | Ceva

Марка:Ceva
Код на продукта:Ф02521
Наличност:В наличност
Цена: 33,00лв
Кол-во:  

Спреят Feliway Classic позволява удобно и целенасочено решение на проблема с поведенческите особености на котките, като маркиране с урина или драскане по мебели в дома. Почистете зоните, маркирани от вашата котка, с етиолов спирт или вода и изчакайте да изсъхне. След това напръскайте с  Feliway Classic почистеното място от помещението. Ежедневно повтаряйте напръскването, за да предотвратите повторна проява на котката д амаркира мястото с урина. 

Feliway Classic Спрей предлага удобен начин за намаляване на стреса и подобряване на комфорта на вашата котка, когато пътувате или посещавате вашия ветеринарен лекар. 

 Feliway Classic не се препоръчва при случаи на агресия между котки, спрямо стопанина или други подобни поведенчески прояви, които не са свързани със стрес. Феромоните са безопасни за домашните любимци и хората, когато се използват съгласно препоръките за употреба. Могат да се използват съвместно с лекарствени продукти за домашни любимци. Подходящи са за котенца и възрастни котки. 

 Feliway Classic не е седатив или транквилант. 

Ефектът на  Feliway Classic Спрей продължава 4 до 5 часа. Всеки флакон от 60 ml стига за до 400 напръсквания ( 8 напръсквания при употреба).

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър