Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Clorexyderm OTO PIU / Клорексидерм ОТО PIU разтвор за ушна хигиена | ICF

Clorexyderm OTO PIU / Клорексидерм ОТО PIU разтвор за ушна хигиена | ICF

Марка:ICF
Код на продукта:К02711
Наличност:В наличност
Цена: 21,60лв
Кол-во:  

Състав: Chlorhexidine digluconate 0,06%, Лактобионова киселина; Салицилова киселина; Пропиленгликол; Глицерофосфоинозитол лизин; Пречистена вода.

Свойства: За регулярно почистване на ушите при кучета и котки. Продуктът е специално формулиран за осигуряване на ефективно почистване на ушите, с цел предпазване от натрупване на ушна кал и секрети, които могат да провокират инфекции. Със своите специални компоненти, особено лактобионовата киселина, подобрява физиологичното състояние на кожата на ушите. Тя е ново поколение молекула, която ма дълбоко хидратиращо действие и облекчава усещането за дразнене и сърбеж в ушите.

Показания: Накапете няколко капки от разтвора в ушния канал, докато масажирате основата на ухото. Подсушете излишната част с чиста марля или тампон. Повторете процедурата 1-2 пъти седмично.
Препоръчително е да почиствате ухото преди всяко терапевтично лечение.
Хигиената е превенция!

Предпазни мерки: ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. При неразположение потърсете медицински съвет/помощ. Да се съхранява извън обсега на деца. Само за ветеринарна употреба.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър