Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Cestal Cat / Цестал кат 10 овкусени таблети

Cestal Cat / Цестал кат 10 овкусени таблети | Ceva

Марка:Ceva
Код на продукта:Ц02075
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Активни субстанции:  Praziquantel 20 mg, Pyrantel embonate 230 mg. 

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Котки.

Терапевтични показания: Лечение и контрол на най-често срещаните тении и кръгли червеи при котки и малки котенца: аскаридии: Toxocara cati, Toxascaris leonina (възрастни и незрели форми); анкилостоми: Ancyiostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala (възрастни и незрели форми); тении: Taenia taeniaeformis, Taenia pisiformis, Taenia hydatigena, Dipylidium caninum, Echinococcus multilocularis (възрастни и незрели форми). 

Противопоказания: Продукти, съдържащи пирантел трябва да се прилагат с особено внимание на кахектични животни. Не използвайте в случай на свръхчувствителност към активните субстанции или който и да е от ексципиентите.  

 СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:  Острата токсичност на продукта е > 2000 мг/кг. По време на тестовете за безопасност не са проявени никакви клинични, хематологични или биохимични неблагоприятни реакции, след прилагане на продукта при трикратно превишаване на дозата. Не са наблюдавани странични ефекти при клиничните тестове. Ако забележите някакви серозни странични ефекти, моля уведомете вашия ветеринарен лекар. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър