Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Bulmectin 0.2 % / Булмектин 0.2%

Bulmectin 0.2 % / Булмектин 0.2% | Biovet

Марка:Biovet
Код на продукта:Б00070
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване

Възможни варианти

* Размер:

Кол-во:  

1 g от продукта съдържа:

Активна субстанция: Abamectin 2 mg

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Говеда, овце и коне. 

Терапевтични показания, определени за отделните видове животни: Говеда – за лечение на стомашно-чревни и белодробни нематодози (остертагиоза, хемонхози, трихостронгилидози, коопериози, парафилариози, езофагостомози, буностомози, нематодирози, диктиокаулози); при инвазия с пасищни кърлежи и въшки; при псороптесова, саркоптесова краста и при хиподермоза, при стомашно-чревни и белодробни нематодози. 

Овце – за лечение на стомашно-чревни и белодробни нематодози (хемонхози, остертагиози, трихостронгилидози, коопериози, езофагостомози, нематодирози, стронгилоидози, хаберциози, трихурози, гайгериози; при инвазия от пасищни кърлежи, при мелофагоза и естроза. 

Коне – за лечение на нематодози (стронгилатози, параскаридози, трихостронгилидози, микрофилариози); при гастрофилози. 

Противопоказания: Да не се използва при животни в лактационен период, чието мляко е предназначено за човешка консумация. Да не се използва при коне, чието месо е предназначено за човешка консумация. 

Карентни срокове:

Говеда: Месо и вътрешни органи - 21 дни. Мляко: Не се разрешава за употреба при лактиращи крави, чието мляко е предназначено за човешка консумация. Овце: Месо и вътрешни органи - 21 дни. Мляко: Не се разрешава за употреба при лактиращи овце, чието мляко е предназначено за човешка консумация. Коне: Да не се прилага при коне, чието месо е предназначено за човешка консумация. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър