Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Beaphar Veto Pure  - противопаразитни капки за кученца | Beaphar

Beaphar Veto Pure - противопаразитни капки за кученца | Beaphar

Марка:Beaphar
Код на продукта:Б02626
Наличност:В наличност
Цена: 3,90лв
Кол-во:  

Репелентни антипаразитни пипети за малки кученца.
Vetopure са ефективни срещу бълхи, кърлежи и комари и са специално разработени да предпазват животните от паразити.
Те съдържат екстракт от Маргоза (Neem), който е добре познат със своите репелентни свойства. При по-голямо заразяване е препоръчително да се обработи и местообитанието на кученцето с подходящ спрей.

Начин на употреба: Всяка пипета съдържа 1 мл за едно третиране. То трябва да се повтаря на всеки 4 седмици. Отворете пипетата внимателни и я изсипете на врата на кученцето, зад ушите. Моля имайте предвид, че препаратът може да предизвика малко обезцветяване след третиране на кученца с бяла козина. Действието на продукта започва няколко часа след третирането. Този продукт съдържа растителни екстракти; възможно е кърлежи да останат прикрепени към животното. Поради тази причина пренос на инфекции не могат да бъдат изключени.

Състав: Margosa extraxts (cas n° 84696-25-3) 50 g/L; Ethyl Butylacetylaminopropionate (cas n° 52304-36-6) 50 g/L; excipients qsp 1 L.

Внимание: Да не се ползва при болни или възстановяващи се животни под 12-седмична възраст. Избягвайте контакт с очите. При такъв – изплакнете веднага с вода. Ако се появи сърбеж, консултирайте се с ветеринар. След третиране проверявайте мястото на приложение често, тъй като някои чувствителни животни може да имат алергична реакция. В такъв случай измийте мястото с мек шампоан. Измийте ръцете си след употреба. Само за външно приложение. Да не се поглъща. Да се съхранява на температура до 25°С.  

  • 3 пипети в опаковка. Цената е за 1 брой. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър