Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Противопаразитна каишка Beaphar Котка | Beaphar

Противопаразитна каишка Beaphar Котка | Beaphar

Марка:Beaphar
Код на продукта:П02391
Наличност:В наличност
Цена: 5,46лв
Кол-во:  

Aктивна субстанция: Диазинон 15%
Всеки нашийник съдържа 3.465 гр Димпилат.

Дозировка: 1 нашийник на животно. Да се използва при кучета, заразени с бълхи (Ctenophalides felis). Прочетете листовката преди употреба. Нашийникът се поставя свободно около шията на котката. Излишният край се отрязва. Нашийникът постоянно отделя Диазинон, който се разпространява по кожата на котката. Бълхите контактуват с Диазинона и умират.

Срок на действие: 6 месеца след отваряне на опаковката.

Съхранение: Да се съхранява в затворена опаковка при стайна температура (15-25°С). Неизползваната част от нашийника, неактивния нашийник и опаковката да се изхвърлят като химически отпадък съгласно действащото законодателство. Необходимо е да се пази от деца. Да се пази далеч от храни и хранителни продукти. Трябва да не се яде, пие, пуши по време на поставянето на нашийника. Контактът с кожата трябва да се сведе до минимум. След поставянето му се измиват ръцете. В случай на неразположение се търси лекарски съвет и се показва опаковката.

Противопоказания: Да не се използва при болни и възстановяващи се животни, със заболявания на черния дроб, свръхчувствителни към органофосфорни съединения, по-малки от 6 месеца, както и при животни в период на бременност и кърмене.
Да не се позволява на животното да захапва нашийника.
Интоксикации, типични за органофосфорни съединения се срещат рядко. Да не се комбинира с други препарати, съдържащи органофосфорни съединения, или с препарати, които не могат да се комбинират с органофосфорни съединения.
При предозиране се наблюдават мускулни конвулсии, повръщане, загуба на рефлекси, кома. Първа помощ – отстраняване на нашийника. Антидот – атропин. Само за ветеринарномедицинска употреба.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър