Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Bandit 10 EW / Бандит 10 ЕВ 1 литър

Bandit 10 EW / Бандит 10 ЕВ 1 литър | TransChem

Марка:TransChem
Код на продукта:Б02308
Наличност:В наличност
Цена: 87,36лв
Кол-во:  

Бандит 10ЕВ 1л Против хлебарки, кърлежи, мухи и бълхи.

Бандит 10 ЕВ е мощен препарат, който убива кърлежите и бълхите и не им дава шанс да се настанят в тревните площи.

Употреба и разходна норма на Бандит 10ЕВ:

С ръчна пръскачка се опръскват местата, които насекомите обитават. Може да използвате празен флакон с пулверизатор от препарат за прозорци, градинска или лозарска пръскачка.

Пръскане срещу хлебарки, кърлежи, комари, мухи: При ниска заселеност с насекоми се обработва с 0.8 % разтвор (разреждат се 40 мл препарат в 5 л вода - 0.08 % концентрация на активното вещество). При висока заселеност с насекоми се обработва с 2 % разтвор (разреждат се 100 мл препарат в 5 л вода - 0.2 % концентрация на активното вещество). Разходна норма 5 л/100 м².

Пръскане срещу бълхи в затворени помещения: Преди третирането срещу бълхи, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прохосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци с 0.4 % разтвор (разреждат се 20 мл от препарата в 5 литра вода - 0.04 % концентрация на активното вещество). Разходна норма 5 л/100 м²

Площно външно пръскане срещу кърлежи и бълхи: Обработват се тревни площи, паркове, алеи, градски градини, пасища, ниска растителност и др. в местата с установена инвазия на кърлежи и бълхи. Преди обработките площите задължително да се окосят. При опръскване с гръбна моторна пръскачка се обработва с 1 % разтвор (разреждат се 40 мл от препарата в 4 л вода – 0.1 % концентрация на активното вещество), при разходна норма 4 л/дка. При опръскване с прикачна пръскачка с щанга или маркуч с пистолет се обработва с 0.2 % разтвор (разреждат се 40 мл от препарата в 20 л вода – 0.02 % концентрация на активното вещество), при разходна норма 20 л/дка. Обработката се повтаря след 7 дена. Втората обработка се препоръчва, за да се унищожат и ларвите, които ще се излюпят от евентуално наличните яйца по време на първата обработка, тъй като пиретроидните биоциди имат кратък остатъчен ефект в природата (24 часа).

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър