Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Ascapilla Plus / Аскапила плюс - капсули | Chevita GmbH

Ascapilla Plus / Аскапила плюс - капсули | Chevita GmbH

Марка:Chevita GmbH
Код на продукта:А02552
Наличност:На поръчка
Цена: 4,96лв
Кол-во:  

Широкоспектърен антихелминтик под формата на капсули за индивидуално третиране на спортни гълъби. Само за ветеринарномедицинска употреба при видовете животни, за които е предназначен продуктът!

Продуктът е предназначен за спортни гълъби срещу опаразитяване с цестоди и нематоди (в това число трихостронгилиди от род Capillaria).

Състав (1 капсула съдържа): Fenbendazole ..........................................8,0 mg

Дозировка и начин на приложение: 1 капсула представлява дозата за 1 гълъб. Продуктът се прилага еднократно. Капсулата се овлажнява с растително масло и се тласка внимателно през отворената човка в хранопровода. Индивидуалното третиране с капсули гарантира, че всеки гълъб получава необходимата доза АСКАПИЛА+. АСКАПИЛА+ убива ларвните и напълно развитите форми на паразитите в гастроинтестиналния тракт. Обезпаразитяването не разстройва нормалното отглеждане и хранене на гълъбите. След обезпаразитяване на птиците, гълъбарникът се почиства и дезинфекцира. Обезпаразитяване с АСКАПИЛА+ не се извършва в периода на линеене. Ако се наложи обезпаразитяване в периода на размножаване, АСКАПИЛА+ се прилага върху птиците вечер, когато е сигурно, че храненето на пилетата е приключило.

Противопоказания: Продуктът не се прилага при птици на възраст под 2 месеца. Продуктът не се използва в периода на линеене. Продуктът не се употребява при птици, предназначени за консумация от хора!

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър