Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Anti - Insect Block / Анти - Инсект блок

Anti - Insect Block / Анти - Инсект блок |

Код на продукта:Б02537
Наличност:В наличност
Цена: 14,30лв
Кол-во:  

ANTI-INSECT BLOCK  действа  срещу няколко вида насекоми, които живеят около, или по почти всички животни, и основната му цел е да ги защити срещу техните ухапвания и по този начин от всички вируси, замърсявания, заболявания и други проблеми, които тези ухапвания могат да причинят на животните. Този  нов, световно-иновативен продукт от гамата на блокчетата за близане се нарича ANTI-INSECT BLOCК и е проектиран за използване при почти всички видове селскостопански животни, за решаване на един от най-сериозните проблеми в селското стопанство, свързан с  мухите и другите насекоми.
  Начин на действие:
  Анти-инсект блок са разработени на основата на премикси със специално подбрани натурални и синтетични аромати и есенциални масла.
  Чрез облизването на ANTI-INSECT BLOCK  животните поемат  количеството от специфичния премикс, който обикновено се абсорбира и метаболизира в тялото и телесните течности на животното като пот, с характерната миризма на специфичните аромати и  масла.
  Посредством обмяната на веществата и по-специално потоотделянето  животното излъчва  неприятна  и  отблъскваща за мухите, бълхите, кърлежите и по-специално комарите и  други насекоми. По този начин помещението и самите животни остават защитени за дълъг период от време, отблъсквайки  всички досадни и вредни насекоми далеч от животното.
Така  чрез предотвратяване и намаляване до минимум на  ухапванията от мухи, бълхи, кърлежи, комари и  други насекоми, фермерите успяват да защитят  животните,  оборудването и  съоръженията  и най-важното - здравето. Резултати:
- РЕПЕЛЕНТНО ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ КОМАРИ, БЪЛХИ, МУХИ, КЪРЛЕЖИ И ДР.
- ПОДОБРЯВА КРЪВНАТА ЦИРКУЛАЦИЯ И ПРЕДОТВРАТЯВА ТРОМБООБРАЗУВАНЕТО
- СТИМУЛИРА ИМУННАТА СИСТЕМА СРЕЩУ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ
- БАЛАНСИРА СТОМАШНОТО   рН
- ИМА АНТИОКСИДАНТНО ДЕЙСТВИЕ
- ПОДПОМАГА ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър