Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Animedazon Spray 2,45% w/w / Анимедазон Спрей 2,45% |

Animedazon Spray 2,45% w/w / Анимедазон Спрей 2,45% |

Код на продукта:А02735
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

Активни субстанции: Chlortetracycline hydrochloride 3,210 g (еквивалентно на 2,45% w/w) (еквивалентно на chlortetracycline 2,983 g)

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Говеда, овце и прасета.

Терапевтични показания: Лечение на повърхностни травми или хирургични рани, замърсени с чувствителни на хлортетрациклин причинители. Продуктът може да се използва като част от лечение на повърхностни инфекции на кожата и копитото, по-специално интердигитален дерматит (копитен гнилец и болезнено подуване на копитото) и дигитален дерматит, причинени от микроорганизми, чувствителни към хлортетрациклин.

Противопоказания: Да не се използва при свръхчувствителност към тетрациклини. Да не се използва при известна резистентност към тетрациклини.

Неблагоприятни реакции: Рядко могат да се проявят реакции на свръхчувствителност. 

Доза и начин на приложение: За прилагане върху кожата. Разклатете опаковката добре преди пръскане. Опаковката трябва да се държи на разстояние от около 15-20 cm от областта за пръскане; пръскайте за 3 секунди, докато зоната за третиране се оцвети равномерно. В случай на инфекции на копитото, това лечение трябва да се повтори след 30 секунди. За лечение на повърхностни рани, замърсени с чувствителни на хлортетрациклин причинители, се препоръчва едно приложение. За лечение на дерматитис дигиталис се препоръчват две приложения в интервал от 30 секунди за 3 последователни дни, веднъж или два пъти дневно. За лечение на други инфекции на копитото (копитен гнилец и болезнено подуване на копитото) се препоръчва двукратно приложение с 30- секунден интервал веднъж или два пъти дневно. В зависимост от тежестта на поражението и степента на подобрение, лечението трябва да се повтори в рамките на 1 до 3 дни.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър