Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Advantage / Адвентидж

Advantage / Адвентидж | Bayer

Марка:Bayer
Код на продукта:A02514
Наличност:В наличност
Цена: Изпрати запитване
Кол-во:  

За котки 0-4кг; 4-8кг

Адвентидж® 40 спот он за малки котки и декоративни зайци

Адвентидж® 80 спот он за големи котки и декоративни зайци.

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА:

Адвентидж за котки и декоративни зайци съдържа: 10 % imidacloprid.

Всяка еднократна доза (пипета) Адвентидж съдържа:

Адвентидж®за малки котки и декоративни зайци (≤4 кг) 0,4 мл/40 мг Imidacloprid;

Адвентидж® за големи котки и декоративни зайци (> 4-8 кг) 0,8 мл 80 мг Imidacloprid 0,1 % butylhydroxytoluene ((Ph Eur)(антиоксидант)

ТЕРАПЕВТИЧНИ ПОКАЗАНИЯ: За профилактика и лечение при опаразитяване с бълхи при котките. Препаратът може да бъде използван и като част от комплексно лечение на алергичен дерматит, причинен от бълхи. За лечение при опаразитяване с бълхи при декоративни зайци. ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Да не се прилага при неотбити котенца, ненавършили 8 седмична възраст. Да не се прилага при зайци ненавършили 10 седмична възраст. Да не се използва при зайци предназначени за човешка консумация.

НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ: Продуктът е горчив на вкус и е възможна поява на слюноотделяне в случай, че животното оближе мястото на приложение непосредствено след прилагането.Това не е признак на интоксикация и изчезва в рамките на няколко минути без да се налага лечение. Схема на дозиране Препоръчителната минимална доза е 10 мг/кг телесно тегло imidacloprid еквивалентно на 0,1 мл Адвентидж за котки и декоративни зайци / кг телесно тегло. Едно третиране предпазва от опаразитяване за период от 4 седмици, и до 1 седмица при декоративните зайци. Прието е, че съществуващите ларви в околната среда може да се появят след 6 или повече седмици след третирането, в зависимост от климатичните условия. Поради това, понякога е необходимо лечението с Адвентидж да се комбинира с третиране на заобикалящата среда, насочено към унищожаване на целия жизнен цикъл на бълхите. Това може да доведе до много по-бързо намаляване на популациите от бълхи.Продуктът трябва да се прилага на месечни интервали при котки и може да бъде използван и като част от комплексно лечение на алергичен дерматит, причинен от бълхи. Продуктът остава ефективен ако животното е мокро, например при проливен дъжд. Понякога се налага повторно третиране в зависимост от нивото на опаразитеност на околната среда. В такива случаи третирайте повторно на интервали не по-къси от 1 седмица.

СЪВЕТ ЗА ПРАВИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ: Начин на приложение при котки Разтворете козината на тила на котката в основата на черепа докато кожата стане видима. Поставете върха на пипетата плътно да кожата и изстискайте енергично няколко пъти, за да изпразните съдържанието директно върху кожата. Начин на приложение при зайци Разтворете козината на тила на заека в основата на черепа докато кожата стане видима. Поставете върха на пипетата плътно да кожата и изстискайте енергично няколко пъти, за да изпразните съдържанието директно върху кожата.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър