Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Adenosan / Аденосан | Chevita GmbH

Adenosan / Аденосан | Chevita GmbH

Марка:Chevita GmbH
Код на продукта:А02553
Наличност:На поръчка
Цена: 2,75лв
Кол-во:  

Срещу „Болестта на младите птици”. Прах за приложение в храната на спортни гълъби. Само за ветеринарномедицинска употреба при видовете животни, за които е предназначен продуктът!

АДЕНОСАН съдържа съставки от различни растения, принадлежащи към семейство Кръстоцветни, заедно с имуноглобулини (IgA, IgG, IgM). Растителните компоненти притежават широк спектър на активност спрямо бактерии, вируси и фунги. Имуноглобулините подсилват локалния имунитет в гушата и протектират интестиналната мукоза спрямо патогенни атаки. Терапевтичният ефект е свързан с ранното прилагане на продукта.

Показания: Продуктът е предназначен за спортни гълъби срещу „Болестта на младите птици”.

Състав (5.5 грама прах съдържа): Съставки от различни растения, принадлежащи към семейство Кръстоцветни ..................................... 4,640 mg Имуноглобулини (IgA, IgG, IgM) .......... 130 mg

Дозировка и начин на приложение: 1 пакет от 5,5 грама се размесва в 1 килограм храна, която е предназначена за 20 гълъба. Дневната дажба за 20 гълъба се навлажнява с приблизително 10 милилитра вода (една супена лъжица). 1 пакет АДЕНОСАН от 5,5 грама се поръсва върху навлажнената храна и се миксира старателно, за да се осигури хомогенното разпределение на продукта. Продуктът не се прилага във водата за пиене в никакъв случай!

Терапия: При първите симптоми на заболяване (птиците не реагират на гласа на стопанина си) или в ситуации на стрес (отбиване на малките, горещо време, тренировъчни полети), продуктът се прилага в продължение на 7 последователни дни. Ако не настъпи подобряване състоянието на птиците до 3 дни, трябва да се пристъпи към антибиотична терапия (ФУРАЗОЛИДОН+).

Профилактика: В състезателния сезон, продуктът се прилага в продължение на 3 последователни дни след всяко състезание.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър